Mad kan påvirke dit humør

Mad kan påvirke dit humør

Hvis du skulle være i tvivl om det, kan mad i den grad påvirke dit humør. Du kan nemt få vendt humøret op eller ned, alt afhængig hvad du får indenbords af madvarer.

 

Derfor er det en rigtig god ide at starte lige netop der, hvis du eks. har problemer med humøret. Er det mere alvorligt, skal du altid søge professionel hjælp. Men det er godt at starte ud med at kigge på, hvad du egentlig spiser.

Usund mad kan føre til dårligt humør

Det kommer nok ikke bag på mange, at hvis du udelukkende spiser dårligt mad, det vil sige fastfood, kager, slik, sodavand og hvad der nu ellers falder inden for lige netop denne kategori, så er der også stor risiko for, at du ender med at få dårligt humør.

 

Føler du dig energiforladt, og har du svært ved at tage dig sammen, og generelt svært ved at være i godt humør, og spiser du rigtig usundt, er det måske en god ide for dig at starte ud med at lave om på dine kostvaner.

 

Har du søvnproblemer på grund af smerter i tænderne, så kig på bideskinne priser.

Bliv en energibombe ved at lægge din kost om

Du kan få rigtig meget energi, hvis du går fra at have spist usundt til at spise en sund og nærende kost. Skifter du dine pommes frites ud med broccoli, vil du blive overrasket over, hvordan du vil få det i kroppen og rent mentalt. Når du først kommer i gang med at spise en masse grøntsager, kan du i den grad glæde dig til en positiv forandring.

 

Så hvis du har lyst til det, er det jo bare med at komme i gang med at spise mere grønt hver eneste dag og så skære ned på alle de usunde ting i din kostplan.

 

Med mere energi har du måske overskud til at lave mere gymnastik. Find det bedste gymnastikredskab her.

Behøver ikke at være dyrt at leve sundt

Du skal ikke være bange for, at det behøver at være dyrt at komme i gang med at leve sundere. Det koster jo gerne lige så meget at købe pizzaer, burgere, eller hvad du nu ellers har det med at spise om aftenen, samt alle de snacks der måske kommer oveni.

 

Så lad være med at falde til undskyldningen med, at det koster meget mere at spise sundt. Det kommer helt an på, hvordan du vælger at gribe det an. Og du kan sagtens spise sundt, selvom du er på et budget.

Rul til toppen