3 tips til at spise sund mad på dit roadtrip

3 tips til at spise sund mad på dit roadtrip

Vil du gerne blive ved med at spise sundt, selvom du måske skal på et længere roadtrip, hjælper vi dig her med, hvordan du nemt kan få det til at ske.

 

Et roadtrip behøver ikke nødvendigvis at være fyldt med burgere fra McDonalds og franske hotdogs. Det kan være meget sundere end det, så du stadig kan bevare energien og overskuddet, selvom du skal sidde mange timer i en bil.

Lav maden hjemmefra

Selvom du ikke kan få mad til døren, når du er på et roadtrip, betyder det ikke, at du ikke kan lave mad til turen hjemmefra. Det kan være en rigtig god idé for både sundheden men også din pengepung, da du på den måde ikke er nødt til at stoppe op flere steder for at få noget at spise.

 

Når du laver mad hjemmefra, kan du også selv kontrollere, hvad der kommer i din mad, og hvad du dermed får at spise. Så kan du nemt blive ved med at følge din kostplan, selvom du skal ud at køre langt.

Undgå at holde ind ved grillbarer og tankstationer

Dernæst kan det være en rigtig god idé at lade være med at vælge grillbarer eller tankstationer, når du skal have noget at spise på din tur. Vælger du at køre ind en af de steder, er det vigtigt at kigge efter de sunde alternativer som en to-go salat eller lignende, så du ikke lade dig friste af de lækre ting, du eks. finder på en grill som Morsø Grill.

 

Hvis du har tid til det, kan det være en god idé at køre ind forbi en by og finde en god salat eller et andet sundt måltid, da du sjældent finder så meget god og sund mad ved de hurtige løsninger, der ligger på motorvejen.

Drik vand på din tur

Sidst, men ikke mindst, vil vi også råde dig til at drikke vand på din tur. Selvom roadtrip tit forbindes med usund mad og masser af sodavand, kaffe eller energidrik, vil din krop have bedst af at få en masse væske indenbords, når du nu skal sidde stille i så mange timer.

 

Drikker du søde drikke, får du også bare mere lyst til at spise en masse usundt. Det kan du holde for døren ved at drikke vand på din tur, som du bare kan have med hjemmefra.

Rul til toppen