Sådan vælger du den rigtige back bar

En back bar er et rigtig smart system til butikken, der ikke har så meget plads, eller baren, der har alt for mange flasker. En back bar er et lille barskab, der nemt kan sættes under disken eller væk til siden, og det er et godt sted at fylde op med de flasker, der ikke ser så kønne ud på hylderne – for eksempel tredive gentagelser af det samme generiske produkt.

Find den rigtige backbar ved at læse med her i artiklen. Her kan du nemlig få nogle gode råd, og måske blive klogere på dine egne behov.

Find den rigtige back bar

Find den rigtige back bar ganske nemt ved at være bevidst om din virksomheds behov. Uanset om du ejer en bar eller en café, og bare har brug for lidt ekstra opbevaringsplads til alkoholgenstande, der skal være udenfor rækkevidde, så er det godt med en back bar, der kan komme under disken.

Har du plads, så mål op under disken og se, om du ikke kan finde en back bar, der passer. Det behøver ikke være lige under kasseapparatet, og ofte er der ikke så god plads på grund af ledninger og stik. Men hvis du kan finde et sted, der bare har tom plads, så tag mål og find ud af, om der ikke kan være en back bar dér.

Back barer kommer i mange størrelser, og du kan få dem med enkelte hylder eller som noget nær et køleskab.

Sikkerhed med en back bar

Hvis du opbevarer alkohol i din back bar, og du har fx en klub eller en bar, så er det en god idé at kunne låse baren – især hvis den er tilgængelig for gæsterne. En back bar er det perfekte sted at opbevare de mere normale genstande som Breezer, Mokaï og andre mærker, der ikke kræver udstilling. Men den er også et let offer, hvis nogle skulle finde på at servicere sig selv.

Har du en restaurant eller et lidt finere sted, så er en back bar et ideelt opbevaringssted for specialbryg, der skal ligge på køl. Mange nyder en kold øl, og det er godt at have et par stykker lige i nærheden på ethvert givent tidspunkt.

En back bar kan gøre jobbet nemmere for dine ansatte, idet flere ting kommer tættere på. De behøver ikke længere løbe ud, for at hente tingene, og dét gør det også lettere for dine kunder.

Rul til toppen