Burger Shack og Gin Hass – den helt rigtige start på weekenden

Vi kender det alle sammen. Det er fredag, en arbejdsuge er slut, og nu kan man endelige nyde weekenden i ro og mag. Derfor er der altid en god grund til, at gøre fredagen lidt ekstra speciel, og nyde godt af lidt selvforkælelse, så man har fået ladet batterierne op til mandag morgen. Men hvordan gør man så det? Det giver vi nogle bud på her.

Den gode burger gør de fleste tilfredse

Findes der noget bedre end en rigtig god kvalitetsburger? Specielt når den lige rammer alle smagsløgene på den helt rigtige måde. I dag er burgeren et allemandseje, og de fleste har deres helt egen præferencer i forhold til, hvad den skal indeholde.

 

Dog findes der fantastiske burger-joints, der har gjort det til en spidskompetence, at burgere skal være en smagsoplevelse, og ikke bare noget man associerer med dagen derpå og tømmermænd. Én af de mest velkendte steder er ’Burger Shack’, som efterhånden er blevet en velrenommeret burgerjoint, hvor man altid har en forventning om, at kvaliteten er helt i top. De har derfor været med til at optimere burgeren, så den ikke længere bør betegnes som junkfood, men mere som en selvforkælelse fra én af de allerøverste hylder.

 

Men hvorfor ikke lave den selv, og dermed sætte dit eget præg på smagen, så den bliver lige præcis som du vil have den? På Gastrofun.dk kan du finde opskriften på ’Burger Shacks’ helt egen signaturburger. Den er nem at følge, og hvis man kommer i tvivl undervejs, følger der også en video med, som instruerer dig i hvordan man skal gøre.

Den rette drink til den rette tid

Weekenden bør altid fejres lidt, da det giver noget velvære og livskvalitet. Mange ynder at tage et glas rødvin til maden, andre en fredagsøl, men hvorfor ikke tage fat i en gammel tradition – nemlig ’Den Blå Time’. Udtrykket stammer fra Frankrig, og betegner det helt specielle lys, der findes i skumringen. Her var det normalt, at man nød en drink inden aftensmaden. Så hvorfor ikke holde så dejlig en tradition i hævd, når man kommer hjem fredag efter arbejde?

 

Men hvad skal man så servere? Det findes der rigtig mange gode bud på, men en klar favorit herfra er helt klart Gin Hass. Den er nem at lave, lige til at gå til og så smager den fantastisk. Den har den perfekte blanding af det sur og søde, samtidig med at den virker forfriskende og opkvikkende. Og så passer den rigtig godt til før, under eller efter en burger. Da drinken har dette forfriskende element, egner den så godt til at bryde med tung, saltet, fedtet mad, som en burger nogle gange godt kan være.

 

 

Rul til toppen