Guld og sølv temafest

Vil du gerne holde et guld og sølv temafest? Så skal du lige bruge et par minutter på at læse med her. Her får du en række gode råd til hvordan du holder den perfekte guld og sølv temafest.

Husk dekorationen

Det er vigtigt at anskaffe både noget guld pynt og noget flot sølv pynt, hvis du gerne vil holde et guld og sølv temfest. På den måde virker det pludselig en del mere gennemført og man kan virkelig mærke temaet for festen.

Det er ofte meget nemt at købe ting som guld pynt og sølv pynt hjem på nettet. Her er det klart det bedste sted at lede efter det, da det langt fra er alle lokale butikker, som ligger inde med sådanne ting.

Og hvilke ting er det så lige, at det kan være en god ide at købe? Det kan for eksempel være flotte guld servietter. Du kan eventuelt veksle mellem disse fine guld servietter og sølv servietter. På den måde vil det også være lidt sjovt for gæsterne at se, hvilke servietter det var de fik.

Bed gæsterne om at klæde sig ud

Det bliver kun endnu sjovere til denne fine guld og sølv temafest, hvis du beder gæsterne om at klæde sig ud. På den måde kan man virkelig mærke temaet.

Du kan eventuelt bestemme hvem der skal klædes ud i guld og hvem der skal vælge sølv. Og derefter kan du afholde nogle sjove lege under selve festen mellem team guld og team sølv. På den måde sker der også lidt sjovt til festen og det kan hurtigt give en meget god stemning. Der er snart ikke noget sjovere end nogle sjove festlege. Og alle mennesker kan lide at konkurrere, når det kommer til stykket.

Det er ofte heller ikke så svært for folk at klæde sig ud i enten sølv eller guld.

Rul til toppen