Opgradér din drink

Gin & tonic, rom & cola, vodka & juice.

Det er allesammen drinks, hvor man næsten ikke kan lade være med at nævne den mixer, man typisk blander spiritussen op med.

Dette er måske særligt tilfældet med ”gin”. Éns tanker er allerede ledt over på ”tonic”, når man hører ordet ”gin” – så godt hører de to drikker sammen. Og det er ingen tilfældighed, da de evner at fuldstændiggøre hinandens smagsnuancer.

Det bitre og halv søde fra tonicvand fremhæver således de forskelligartede toner i ginnen, som med sin aromatiske blomsteragtige smag af enebær, supplerer tonicens karakteristika.

For mange er tonicvand i luksus kvalitet ensbetydende med brandet Fever-Tree. Og den nærliggende årsag til dette er at Fever-Tree fremstiller, hvad der nok må betegnes som én af de bedste tonicvand i verden, og er ét af de største brands, hvad angår mixere til spiritus i absolut topklasse.

 

Fever-Tree grundlæggelse og koncept

 

Konceptet bag Fever-Tree, som blev stiftet af makkerparret Charles Rolls og Tim Warrillow, har fra begyndelsen været et skarpt fokus på kvalitet i enhver henséende og anvendelse af de bedste råvarer, man kan fremskaffe.

Grundidéen til Fever-Tree fik de to venner, da se spottede en tendens indenfor drikkevarebranchen, som de fandt mærkelig. Det var at der blev produceret masser af spiritus i høj kvalitet af både rom, vodka, gin med videre på de fornemmeste fremgangsmåder med de bedste destilleringsmetoder og råvarer, men når det kom til mixere at blande det op med, så var sortimentet straks noget mere begrænset.

Derfor fik de den idé selv at udvikle og producere en luksus mixer, der kunne måle sig med luksusspiritussen.

Dette førte til stiftelsen af Fever-Tree i 2004 og lanceringen af deres første mixer – deres ”Premium Indian Tonic Water”.

Siden dengang har de to venner formået at vækste Fever-Tree til at blive ét af de største og mest velkendte brands, hvad angår kvalitets luksus mixere. Og vel nok dén mest kendte tonicvand at mixe sin gin med.

 

Fever-Tree Ginger Ale

Hvor Fever-Tree startede ud med deres Indian Tonic Water, har de i årene løbende udvidet sortimentet med nye lækre kvalitetsmixere, der aldrig skuffer.

Et af de seneste skud på stammen er en luksus Ginger Ale, som er en mixer i den velkendte Fever-Tree tradition. Hvilket betyder at deres Ginger Ale udelukkende er fremstillet af absolut kvalitetsråvarer, uden tilsætning af nogen former for kunstige sødestoffer. Da det fra begyndelsen har været vigtigt for stifterne at der ikke skulle gås på kompromis med kvaliteten, er der da heller ikke sparet på noget med deres Ginger Ale, der har en kombination af citrusfrugter og hele 3 forskellige slags ingefær fra 3 forskellige lande: Elfenbenskysten, Nigeria og Indien. Dette er for at tilføje det helt rigtige mix af ingefærens smagsnuancer.

Er man til mørke drinks som rom og whisky, passer denne luksus Ginger Ale perfekt som mixer.

Rul til toppen