God mad på skiferien

Når vi snakker god mad på skiferien, så det selvfølgelig godt være dyrt hvis man vælger at spise ude hver gang. Men når man rejser og er afsted på ferie, så er det vigtigt man prøver tingende af, der hvor man rejser hen. Når vi snakker skiferie, så kommer vi ikke uden om alperestauranter, altså restauranter hvor man spiser på en restaurant eller cafe som ligger oppe i bjergene.

Her får man altså bare noget unikt. Mange af stederne har man mulighed for at sidde og kigge ud over det smukke bjerglandskab, man har mulighed for at holde en pause for skien og sidde i en klapstol og nyde den friske vind efter man har fyldt sig op med en stor wienersnitzel med pommes og en grosse bier.

Ice Q i Østrig

I Østrig ligger Sölden som er kendt for James Bond filmen Spectre, her er der en helt fantastisk restaurant. Som hvis man elsker en god oplevelse med mad og natur kan slå 2 fluer med et smæk. Prisen er også betalt, det er et dyrt spisested, men oplevelsen er også en klasse for sig selv. Derudover er Sölden en verdensklasse skidestination, som jeg kan anbefale man besøger. Der ligger også et James Bond museum, som man selvfølgelig skal besøge.

Kendt mad på skiferien

Vi alle som har været på skiferien har fået Wienerschnitzel med pommes. En sand Spaghetti bolognese i Italien slår aldrig fejl. Burgere er også noget man finder alle steder, dog er en burger ikke altid som man kender den herhjemme, er mine erfaringer. Cabonara er også en klassiker, bestemt hvis man har børn med. Er man til veggie, så skal man gå med Kasnocken.

Vil du selv stå for maden

Så kan vi anbefale, pizzasnegle, pølsehorn, tarteletter, lasagne, det er ting man kan lave hjemmefra og have med i nogle bøtter eller i poser. Det er dejligt at have med, så man ikke skal tænke over man de måske første 2-3 dage hvis man er afsted med familien og ikke gider at bruge til på at lave mad.

Mangler du tips til skiferien, valg af destination, guide om tøj, info om skiklubber, så kan du blive meget klogere på Skier.

 

Rul til toppen