Bliv den bedste bartender i byen

Fra 250,- pr person

Book et Cocktails kursus SE PRIS EKSEMPEL

Overskuelig pris

Indre by

Luksuriøst

Cocktailkursus til dem der vil det bedste

Vores cocktail kursus hører til blandt byens absolut bedste. På Bar25 tilbyder vi alt af høj kvalitet, både det gode kursus, de gode cocktails, den gode stil og det gode sted at indtage de gode cocktails.

Et veltilrettelagt cocktail kursus rammer plet mange steder. En privat fest med vennerne, en familiefest, en firmafest – i alle disse sammenhænge vil et godt cocktail kursus skabe den rigtige stemning. Bar25 tilbyder en høj standard, hvor vi kombinerer faglig dygtighed med service i top og samtidig en sans for den gode stemning. Desuden er vores priser klart rimelige, især når man tager kvaliteten i betragtning.

Skræddersyet cocktail kursus

Et cocktail kursus på Bar25 kan skræddersys efter kundens ønsker, men vi tilbyder også forskellige kategorier af kurser. Vi tilrettelægger cocktail kurser til grupper af varierende størrelse, dog minimum fem deltagere. Vores standardpakke for et cocktail kursus er meget rimelig i pris, og vi kan fra dette udgangspunkt hæve niveauet op til en luksus pakke, der virkelig sætter tingene på plads.

fra 250,- per person

Hvad er med i prisen?

Te – Kaffe – Sodavand – Jeres egen bar

Whiteboard – Projektor – Storskærm

Vi kan også levere maden til jeres cocktailkursus, så i er meget velkommne til at ringe eller skrive,
også finder vi den bedste løsning sammen.

Stemningsbilleder fra Bar25

Praktisk og behageligt

Et cocktail kursus er grundlæggende en fin mulighed for at sammenkoble en praktisk og brugbar aktivitet med hyggeligt samvær. Kursusdeltagerne lærer noget om at blande cocktails, en viden der kan være særdeles praktisk i andre sammenhænge. Samtidig nyder alle deltagere en række gode cocktails, hvilket selvfølgelig også er med til at løfte stemningen. Desuden er et cocktail kursus glimrende til at ryste folk sammen, og det kan derfor klart anbefales også i forbindelse med teambuilding.

Ideel beliggenhed og god stemning

Bar25 er det rigtige sted til at afholde et cocktail kursus. Beliggenheden i Københavns centrum er ideel, og omgivelserne bidrager til den gode atmosfære. Indenfor på Bar25 bliver der kælet yderligere for den gode stemning. Bar25 er et rart sted at opholde sig, hvilket er en stor del af det bærende koncept. Det skal være hyggeligt, sjovt og festligt at være på Bar25, naturligvis også i forbindelse med et godt arrangeret cocktail kursus.

crf_4720
crf_4664

Eksperter i cocktails

På Bar25 er vi eksperter i cocktails, og vi har desuden stor erfaring med at lære fra os. Vi har selv skabt en lang række cocktails, og vi har et solidt grundlag for at undervise i den subtile kunst at blande en vidunderlig cocktail. Smag og behag er selvfølgelig forskellig, og derfor skal cocktails varieres, så der netop er noget for enhver smag. Udfordringen består i at skabe den rigtige balance mellem ingredienser af mange slags, mens der samtidig skal være noget særligt ved netop denne enkelte cocktail.

Cocktails af høj kvalitet

En cocktail skal skille sig ud fra mængden, så netop denne smag huskes. Samtidig skal der fornyelse til, så festdeltagere altid kan glæde sig over en spændende oplevelse. På Bar25 bruger vi ingredienser af bedste kvalitet, og vi forstår at blande efter alle kunstens regler, plus ind imellem udenfor reglerne. Der skal være plads til eksperimenter og leg, ikke mindst fordi et cocktail kursus først og fremmest skal være sjovt at deltage i. Men den subtile balance gælder også her: Det skal være sjovt, uden at blive til pjat.

Indtast dine oplysninger nedenfor